Çık artık aramızdan mesajı! Fpexper ile 12 ay taksitli iPhone satışı

Telefonuna gelen “çık artık aramızdan” mesajıyla uyanan Sevgi hanım 6 aydır aldatıldığını öğrendiğinde Hakan Beyin kafasına fırlattığı iPhone 13 duvara isabet ederek bu hale gelmişti.

Böyle Nutella kaşıklarken aniden kaşık çemenle dolmuşta ağzına atmışsın gibi bir hisle çıktı sokağa, yürüdü biraz, köşedeki telefoncuya girdi ve anılarını satmak istedi, değeri 500tl miydi gerçekten.

Metroda gördüğü reklamlar aklında kalmış olmalı ki robot süpürge bile satın alan bir internet sitesinden 200tl daha fazla teklif aldığında Sevgi Hanım artık daha iyilerine layıktı

Cihaza şöyle bir bakıp 500tl demek kolay, ancak biz kolay yoldan gitmiyoruz. Cihazda yaptığımız ekspertiz işleminde sadece ekran ve kasada hasar tespit ediyoruz, diğer tüm parçalar çalışıyor hatta, anakartın darbeden etkilenmediğinden emin olmak için bir sürü kontrolden geçiriyoruz ve bunları raporluyoruz.

Bu cihazı sevgi hanımdan  7500tl ye satın alıyoruz, ekran ve kasasını değiştirip sıvı bantlarını yeniliyoruz, ve 35000tl ye 12 taksit seçeneğiyle , garantili bir şekilde Fpexper.com’da satışa sunuyoruz.

İşini bilenler sürekli yeni cihaz eklenen fpexper.com dan bu ve buna benzer cihazları 12 taksitle satın alabilir. Diğerleri köşedeki telefoncuyu ziyaret edebilir.

Tamirse Fppro’ya

Bir Yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

FpExper Blog

Yazılar & Yeni Habeler

FpExper blogu, telefon experi dünyasına dair en güncel haberleri, ipuçlarını ve bilgilendirici içerikleri sunar. İşte exper konusunda daha fazla bilgi edinmek, telefon experi ile ilgili ipuçları almak ve sektördeki gelişmeleri takip etmek için FpExper blogunu ziyaret edin.

Kapora bedeli ödendikten sonra cihaz rezerve edilir ve müşteri hizmetlerimiz tarafından aranarak taksitli veya taksitsiz alışveriş gerçekleştirilir. Alışveriş tamamlanınca ödediğiniz kapora iade edilir.

Satın almaktan vazgeçerseniz kapora iade edilir.