Satış sonrası satıcının Whatsapp profil fotoğrafı neden kayboldu

Adem Bey’in hikayesi

Adem Bey sarı siteden beğendiği iPhone 12 Proyu almak için satıcı ile iletişime geçip bir buluşma planlıyor ancak kendisi işte olduğu için arkadaşına kontrol etmesi için rica ediyor.

Arkadaş eline alıp şöyle bir bakıp çalıştığını görünce ödeme yapabilirsin diyor. Adem Bey ödemeyi satıcıya gönderdikten sonra adamın Whatsapp profil resmi kayboluyor.

Çünkü cihazın çalışması sağlam olduğu anlamına gelmiyor ki sıfırlandığı anda etkinleştirilemiyor ekranına düşüyor.

İçini açtığımda Türkiye’de her 10 ikinci el satıştan 7 sinin bu şekilde sonuçlandığını rahatlıkla söyleyebiliyorum. Cihaz satın alınacak durumda değil, sattıktan sonra hemen kapanacak durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

FpExper Blog

Yazılar & Yeni Habeler

FpExper blogu, telefon experi dünyasına dair en güncel haberleri, ipuçlarını ve bilgilendirici içerikleri sunar. İşte exper konusunda daha fazla bilgi edinmek, telefon experi ile ilgili ipuçları almak ve sektördeki gelişmeleri takip etmek için FpExper blogunu ziyaret edin.

Kapora ödenerek satın alınacak cihazlar Fpeksper stoklarında bulunmaktadır. Cihazların satıcısı Fpeksper müşterisi olup, cihazlar Fpeksper tarafından güvenli bir şekilde saklanır.

Alıcı, cihazı satın almak istediğinde kapora bedelini öder. Kapora bedeli ödendikten sonra cihaz size rezerve edilir ve teslim almanız beklenir.

Fpeksper, bu alışveriş sürecinin güvenli ve sorunsuz ilerlemesi için aracılık eder ve tüm işlemlerin düzenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Bu sayede hem satıcı hem de alıcı güvenli bir şekilde ikinci el cihaz alım-satımı yapabilir.

Satın almaktan vazgeçerseniz kapora iade edilir.

Sistem nasıl çalışır?